logo Transilvania Metal & Structures

0040 264 403 643

icon structuri metalice case

case

icon structuri metalice garaje

garaje

icon structuri metalice mansarda si acoperis

mansarda&acoperis

icon structuri metalice sere

sere

icon structuri metalice chioscuri

chioscuri

icon structuri metalice hale industriale

industriale

PROIECTARE - structuri metalice

Prin parteneriatul nostru cu FRAMECAD®  proiectantii nostri folosesc ultimele softuri de proiectare (Framecad Detailer), productie (Framecad Factory) si calcul de rezistenta (Framecad Structure), ceea ce asigura un proces complet de la proiectare la productie.

gif PROIECTARE - structuri metalice

Avantajele structurii metalice oferite clientilor nostri au bazele in proiectarea cu softuri specializate a intregii structuri si evaluarea acestora din punct de vedere al calculului static, considerand toate incarcarile care actioneaza pe structura (incarcari din greutatea proprie a constructiei, incarcari utile, incarcari climatice, vant, zapada si incarcari seismice).

 

Proiectele sunt intocmite de catre ingineri specializati in structuri de rezitenta si sunt verificate de catre verificatori autorizati MLPAT.

In faza de proiectare se detaliaza toate imbinarile, chertarile, taieturile cat si traseele de instalatii necesare, acestea facilitand montarea rapida a structurilor si pozitionarea instalatiilor electrice si sanitare in traseele prestabilite din pereti.

Proiectul odata finalizat permite verificarea rapida intre arhitect, structurist, instalatori cat si de catre beneficiar.

Echipa de design Transilvania Metal&Structure® poate oferi urmatoarele servicii :

 

  • Dezvoltarea unui Concept  Arhitectural
  • Proiectare de arhitectură detaliată și documentare
  • Vizualizarea arhitecturala-Randari 3D
  • Detalierea si generarea unui desen tehnic
soft 3d profile metal proiectare
icon structuri metalice mansarda si acoperis icon structuri metalice sere icon structuri metalice chioscuri icon structuri metalice hale industriale icon structuri metalice garaje icon structuri metalice case

╱╲

P-ta 1 Mai nr. 3 | Cluj Napoca | Romania